Läser in video ...

IOGT-NTOs Juniorförbund, Junis, är en verksamhet där barn kan vara barn. Vi vill att alla barn ska få med sig argument om sina rättigheter, veta hur demokrati fungerar och ha förståelse för hur barn i andra länder har det. Samtidigt som vi har kul ihop!

Våra profiler är demokrati, solidaritet och nykterhet. I Junis är det barnen som bestämmer vad vi gör. Vi är en trygg plats för alla barn. Med våra nyktra ledare även en trygg plats för de barn som lever i risk- och missbruksmiljöer. Junis är en religöst och partipolitiskt obunden organisation.


Junis Stockholm har många olika aktiviteter på olika platser, för alla barn!
Vi har exempelvis kör i Haninge, klättring i Huddinge och parklek i Skarpnäck. Vill du veta mer om vad det finns att göra kan du kolla på "Aktiviteter" här till vänster.

Junis Stockholm ordnar kort-läger där man tillsammans med andra barn sover borta en helg och gör massa roliga aktiviteter med våra ledare. Vill du veta mer om vilka läger vi ordnar den här terminen kan du kolla under "läger och kollo" här till vänster.

Junis Stockholm tycker det är viktigt att barn kan få hjälp och stöd. Har du en förälder eller släktning som dricker för mycket? Eller kanske har en kompis som har det jobbigt hemma? Gå in under fliken "hjälp och stöd" för att få tips på vart du kan få hjälp. Kom ihåg:

  • Du är inte ensam.
  • Du har rätt att må bra.
  • Du har rätt att få prata med någon som lyssnar.
  • Du har rätt att få stöd och hjälp.
  • Dina föräldrar kan få stöd och hjälp.

Kontaktuppgifter

Stockholms distrikt:
Klara södra Kyrkogata 20
111 52 Stockholm
0733-83 83 26
Webbansvarig: Erika Markgren

Besöksadress Junis kansli:
Gammelgårdsvägen 42
112 64 Stockholm
Telefon: 08 – 672 60 70
E-postadress: info@junis.org

Följ oss på sociala medier