Vi i Junis Stockholm älskar läger. Vi har lång erfarenhet av att arrangera kollo och läger, både långa och korta. Här hittar du vad som är på gång just nu!

Alla barn som deltar måste vara medlemmar i Junis. Det beror på flera saker så som försäkring under aktiviteten och licensavtal för film och musik som vi måste följa. Vi behöver också vara många medlemmar för att kunna göra mycket aktiviteter för så många barn som möjligt. Du kan bli medlem när du anmäler dig till lägret.

Junis verksamhet är alltid billig att delta i, det beror på att våra ledare arbetar ideellt och att vi är en organisation full av bra engagemang. Under våra läger har vi alltid mycket ledare på plats och vi har ledare i alla åldrar. Vi vill att våra läger ska vara roliga för alla!

 


 

Läger våren 2019!

Ungdomsläger

Vad gör vi? Ungdomslägret är för alla lite äldre i Junis. Vi pratar om olika teman, provar på att vara med i UNF, leker och gör sammarbetsövningar, har filmkvällar och får massor av nya vänner. Dessutom blir det god mat och mycket snacks och fika!
När? Den 3-5 maj

Var? Örnboet, Orhem, Skarpnäck. Vi sover i sovsäck i masslogi, madrasser finns. Saknar du sovsäck kan du låna av oss. 
Vi åker gemensamt till lägergården, samling är på Klara Södra Kyrkogata vid T-centralen.
Vem? Dig 12-16 år. Du kan vara (eller bli) medlem i Junis (7-15 år) eller UNF (13-25 år).
Kostnad? 200 kr. Medlemskap 2019 är gratis i de flesta föreningar - är du inte medlem vid anmälan hjälper vi dig hitta en förening.
Anmälan? 

Läger sommaren 2019!

Sommarkollo 2019

Vem får åka? Du som är 10 - 13 år och är eller blir medlem i Junis. Begränsat antal platser.
Kostnad? Det kostar 500 kr att delta på lägret. Är man ännu inte medlem kostar det 550 kr och då ingår medlemskap. Anmälan är bindande och avgiften betalas innan lägret.
Boende? På kursgården Lejdet sover vi i sovsal. Du behöver därför ha med dig liggunderlag och sovsäck. Saknar du det kan du kontakta oss.
Resa? Vi åker gemensamt med buss från IOGT-NTO-gården i Klara, Klara Södra Kyrkogata 20, nära T-Centralen till kursgården som ligger i Rimbo, Norrtälje.
Samling är kl 12.30 vid IOGT-NTO-gården den 23 juli och vi anländer till Stockholm ca 15. den 28 juli.
Tänk på!

- På sommarkollo bor du borta i en vecka. Det är därför viktigt att du känner dig bekväm med att sova hemifrån.
På sommarkollot respekterar vi varandra och ledarna. Kan man inte följa kollots regler så kan föräldrar behöva hämta en. Vi ansvar inte för resa om hemskickning blir nödvändigt.

Kontakt: Om du har frågor om lägret, anmälan eller Junis kan du kontakta lägerchef Alicia Johansson på e-mail stockholm@junis.org eller via telefon 0736865088. Detta är i grunden ett ideellt åtagande, så ringer hon upp så fort hon kan.

Anmälan? sker via det här formuläret!

Vi ses på läger!

Kontaktuppgifter

Stockholms distrikt:
Klara södra Kyrkogata 20
111 52 Stockholm
0733-83 83 26
Webbansvarig: Erika Markgren

Besöksadress Junis kansli:
Gammelgårdsvägen 42
112 64 Stockholm
Telefon: 08 – 672 60 70
E-postadress: info@junis.org

Följ oss på sociala medier