Loading the player...

Vi söker #intevilkenledaresomhelst

Att vara ledare i Junis innebär att vara en viktig del i många barns liv. Det är en häftig känsla att få uppleva hur betydelsefull man kan vara som ledare.

Som ledare kommer du att vara en förebild för medlemmarna i föreningen och kunna inspirera och utveckla dem. Att vara ledare kan du se som en värdefull utbildning. Du blir en förebild och en trygg vuxen i deras närhet och får vara med och skapa en meningsfull fritid för dem.

Ett ledarskap i Junis kan se ut på flera sätt. En del ledare håller i veckoverksamhet i våra junisföreningar. Andra är med på våra läger och planerar, genomför och/eller laga mat. I Stockholm jobbar vi just nu mycket med läger, teater och disco.

Vilken verksamhet du vill vara ledare för bestämmer du. Utgå från vad du själv tycker är roligt.Den junisverksamhet du är med och skapar ska vara rolig och utvecklande - både för dig och för barnen!

Är du intresserad kan du höra av dig till erika.markgren@junis.org för att höra mer, fråga frågor eller höra när nästa kurs är. Vet du redan att du vill bli ledare? Kolla in under Ledare-> Anmälan till ledarutbildning. 

 

Kontaktuppgifter

Stockholms distrikt:
Klara södra Kyrkogata 20
111 52 Stockholm
0733-83 83 26
Webbansvarig: Erika Markgren

Besöksadress Junis kansli:
Gammelgårdsvägen 42
112 64 Stockholm
Telefon: 08 – 672 60 70
E-postadress: info@junis.org

Följ oss på sociala medier